ФТБЛ организира Меѓународна научна конференција

Факултетот за туризам и бизнис логистика организира Меѓународна научна конференција насловена „Предизвиците на туризмот и бизнис логистиката – ИСЦТБЛ 2017“. Конференцијата ќе се одржи на 24 и 25 октомври, а како коорганизатори се јавуваат повеќе универзитети во Македонија, Бугарија, Косово, Србија и во Грција.

Темите на научната конференција ќе бидат во делот на туризмот, сместувањето и гастрономијата, а вториот дел во рамките на бизнис администрацијата и бизнис логистиката. На конференцијата како клучни говорници се јавуваат професори и научници од Латвија, Србија, Полска и од Турција.

Пријавувањето е во тек, а роковите и деталите ги има на следните линкови:

Одбележен под
Share this article

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…