Повик за доставување на трудови за осмиот број на Годишен зборник на Правен факултет

 

 

Правниот факултет при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип објавува Повик за доставување на трудови за осмиот број на Годишен зборник на факултетот.

Годишниот зборник промовира ракописи од областа на правото, политичките науки и социологијата и е отворен за автори кои доаѓаат од академската заедница, вклучувајќи студенти запишани на трет циклус студии. Годишниот зборник има меѓународен уредувачки одбор и трудовите може да се објавуваат на македонски, англиски и на руски јазик.

Повикот за доставување на трудови е отворен до 1 октомври 2018 г. 

 

Повик за доставување на трудови (.pdf)

Упатство за изработка на годишен зборник (.pdf)

Call for papers for 8th issue Yearbook Faculty of Law (.pdf)

Instruction (.pdf)

Последен пат изменето на Среда, 29 Август 2018 09:50
Одбележен под
Share this article

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…