Наука

Група научници од Филолошкиот факултет при Универзитет „Гоце Делчев“ работат на проект чиј предмет на истражување…
Проф. Марија Тодорова и проф. Весна Коцева од Филолошкиот факултет при УГД во научен труд ја…
Безбедноста е една од основните потреби на луѓето и основен дел на квалитетниот живот. Елиминирањето на…
Ензимите се природен и основен елемент во процесот на производство на вино. Овие ензими потекнуваат од…
Настаните и личностите низ историјата кои биле забележителни и важни за времето во коешто се случиле,…
Проф. д-р Бистра Ангеловска од Факултетот за медицински науки при Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип во…
Професорот Влатко Чингоски од Електротехнички факултет при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип во свој труд дава…
Страница 6 од 37

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…