Наука

Основната цел на научноистражувачкиот проект со наслов „Оксидирани протеини кај пациенти на хемодијализа – влијание на…
Универзитетското радио „УГД ФМ“ организира отворено студио во Кампус 2, каде што на темата „Митови и…
Научноистражувачкиот проект „Металогенетски и геохемиски проучувања на наоѓалиштата на неметални минерални суровини на Селечка Планина, Р.…
Целта на истражувањето е да се направи оценка на најадаптивните и стопански значајни македонски и странски…
Јагленот, како едно од основите фосилни горива, ќе продолжи и понатаму да биде главен извор на…
Истражувачкиот извештај „Сегрегација на децата Роми во образовниот процес“ од 2014 година е објавен од Мисијата…
Имајќи го предвид значењето на оксидативните процеси во месото и производите од месо во овој проект…
Страница 10 од 37

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…