Студентите на Факултетот за медицински науки од насоката Забни
Како дел од одбележување на неделата на борбата против ...
Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип го ...
Дали сте подготвени за ново животно искуство кое ќе вклучува ...
Можност за пракса во Кочани и во Скопје. Компанијата ITCrowd им
Студентите од насоката Новинарство и односи со јавноста од ...

Наука

Факултетот за медицински науки при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип подготвува Семинар од областа на невронауките,…
На Правниот факултет при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип по четврти пат се одржува Меѓународна научна…
17. Меѓународен симпозиум и Летна школа по биоанализа се одржа од 2 до 8 јули 2017…
Од новата студиска година (2017/2018) Машински факултет при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип започнува со нова…
Научноистражувачката работа има свое значајно место на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип, за што постои Научноистражувачки…
Преку емпириско истражување професорката д-р Татјана Бошков од Факултетот за туризам и бизнис логистика истражуваше дали…
Отворен е повик за објавување на научноистражувачки трудови во меѓународното списание на Земјоделски факултет - УГД …
Страница 3 од 39

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…