Три дена, од 11 до 14 јуни, Универзитетот „Гоце Делчев“ е ...
АД ЕЛЕМ во соработка со Факултетот за природни и технички науки
На 18 мај 2018 год. се одржа Mеѓународниот гастрономски фестивал
Правниот факултет трета година по ред организира денови на ...
11% од младите користат опојни дроги, и тоа повеќе припадниците
Сто студенти од Универзитетот „Гоце Делчев“ ќе бидат дел од ...

Наука

17. Меѓународен симпозиум и Летна школа по биоанализа се одржа од 2 до 8 јули 2017…
Од новата студиска година (2017/2018) Машински факултет при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип започнува со нова…
Научноистражувачката работа има свое значајно место на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип, за што постои Научноистражувачки…
Преку емпириско истражување професорката д-р Татјана Бошков од Факултетот за туризам и бизнис логистика истражуваше дали…
Отворен е повик за објавување на научноистражувачки трудови во меѓународното списание на Земјоделски факултет - УГД …
На 27.5.2017 година, Факултетот за туризам и бизнис логистика при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип организираше…
Факултетот за туризам и бизнис логистика организира Меѓународна научна конференција насловена „Предизвиците на туризмот и бизнис…
Страница 5 од 41

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…