Студентите од насоката Туризам на Факултетот за туризам и бизнис
Студентката Надица Стојкова од Факултетот за медицински науки се
Организациите Центар за управување со промени и Институт за ...
Компаниите Македонски телеком и Лајкамобајл имаат потреба од ...
Во полната сала на Мултимедијалниот центар на УГД студентите –
Охридска банка организира натпревар за најдобра бизнис-идеја, во

Наука

По покана на Винарската визба „Тиквеш“ во Кавадарци, проф. д-р Виолета Иванова-Петропулос од Земјоделскиот факултет при…
Проф. д-р Бистра Ангеловска од Факултетот за медицински науки во трудот со наслов „Лековите и храната“…
Хипотироидизмот е состојба во која телото не лачи доволно тироидни хормони. Луѓето со оваа состојба имаат…
Во текот на мината седмица пред студентите од насоката Бизнис администрација на Факултетот за туризам и…
Во светската литература не постои еден теоретски пристап кој би одговорил на клучните етиолошки прашања за…
Доц. д-р Киро Мојсов од Технолошко-техничкиот факултет при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип изработи труд во…
Македонскиот јазик не се зборува само на територијата на Р. Македонија, туку многу пошироко. Според некои…
Страница 8 од 37

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…