Честопати велиме дека студентите се најпрогресивната и ...
Уписите на факултетите и академиите на Универзитетот „Гоце ...
Сите новозапишани студенти на Катедрата за македонски јазик и ...
Во електронска анкета што ја спроведе Универзитетот „Гоце ...
Ѓорѓи Ефремов е поранешен студент на Универзитетот „Гоце Делчев“
Дел од студентите на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип својата

Приказ на предметите според таг: studenti

Во период кога сме принудени на ограничено движење, онлајн учење и пролонгирано седење, постојат алтернативни форми на физичка активност.

Објавено во Студенти

Студенти од Франција, Португалија, Италија, Полска и Литванија еден семестар ќе се едуцираат на факултетите на Универзитетот „Гоце Делчев“(УГД)-Штип. Вкупниот број на студенти е 22, а се дел од студентската рaзмена, односно Еразмус плус програмата.

Објавено во Студенти

Студенти и професори од ФТБЛ активно учествуваа на Четвртата туристичка берза која беше организирана од страна на Националната асоцијација за дојдовен туризам на Македонија (НАИТМ), а се одржа во хотелот „Хилтон“ во Скопје.

Објавено во Студенти

Студентите на факултетите и академиите на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип на изборите на 4 декември ги избраа своите претставници во факултетските студентски собранија. На сите факултети и академии се реализираше тајно гласање за кандидираните студенти, а правото на глас можеше да се изврши со приложување на индекс или студентска легитимација.

Објавено во Студенти

Студентите од УГД и од Македонија имаат можности дел од своите студии да ги поминат во Франција, а најдобар начин да се запознаат со можностите и условите е преку Кампус Франс на Францускиот институт.

Објавено во Студенти
Страница 3 од 72

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…