Три дена, од 11 до 14 јуни, Универзитетот „Гоце Делчев“ е ...
АД ЕЛЕМ во соработка со Факултетот за природни и технички науки
На 18 мај 2018 год. се одржа Mеѓународниот гастрономски фестивал
Правниот факултет трета година по ред организира денови на ...
11% од младите користат опојни дроги, и тоа повеќе припадниците
Сто студенти од Универзитетот „Гоце Делчев“ ќе бидат дел од ...

Студенти

Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип, Институтот за економски политики во Софија и Германската…
Штип, 3 октомври 2017 година Правен факултет, Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип Ул. Крсте Мисирков ББ
Групата за турски јазик и книжевност при Универзитетот „Гоце Делчев“, која едуцира идни наставници по турски…
Од основањето на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип, па се до академската 2016/2017 година, се запишале…
Студенти и професори од Факултетот за медицински науки на УГД и годинава ја продолжија традицијата на…
Страница 9 од 58

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…