Поранешните и потенцијалните Еразмус плус студенти ќе имаат можност за убаво и корисно дружење на настан што го организира Канцеларијата за меѓууниверзитетска соработка  на 3 октомври.

Објавено во Студенти

Компаниите Македонски телеком и Лајкамобајл имаат потреба од студенти за пракса на повеќе позиции. Студентите на УГД можат да конкурираат за овие позиции под услови кои се објавени во повиците на двете компании.

Објавено во Студенти

Деканот на Факултетот за медицински науки, проф. д-р Рубин Гулабоски, на студентите на ФМН им ги презентираше можностите што ги нуди програмата за Еразмус мобилност и размена на студенти - Еразмус плус. Според него, ова е прва презентација за Еразмус плус за учебната 2017/2018 година и фокусот е на медицински науки.

Објавено во Студенти
Среда, 20 Септември 2017 13:27

Можности за платена пракса на Кипар

Едукативниот институт „Дореа“ нуди можности за платена пракса во Кипар за сегашни или дипломирани студенти на прв и втор циклус студии.

Објавено во Студенти

Факултетот за медицински науки е еден од оние чии студенти пројавуваат можеби најголем интерес за програмата за размена на студенти Еразмус плус и се очекува дека и годинава ќе ја задржат таа традиција и тенденција.

Објавено во Студенти
Страница 1 од 53

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…