На 17 ноември во просториите на Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип беше реализирана првата координативна и работна средба на тимовите од Македонија кои управуваат со проектот „Биоотпад“.

Објавено во УГД Живот

На Правниот факултет при УГД се одржа уште една од серијалот работилници во рамките на проектот „Превенција од дискриминација и постапување во случаи на криминал од омраза и говор на омраза“, кој Правниот факултет под менторство на доц. д-р Ана Никодиновска-Крстевска го спроведува во соработка со Мисијата на ОБСЕ во Скопје.

Објавено во УГД Живот

На 17 ноември, со почеток во 11 часот, во свечената сала на Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип ќе се одржи работилница на тема „Слобода на изразување“.

Објавено во УГД Живот

Министерството за образование и наука на Република Македонија (МОН) објави Повик за пријавување на интензивни постдипломски студии за наредната  2018 година во американски институти. Повикот е наменет за универзитетски професори и професори од средните училишта во Република Македонија.

Објавено во УГД Живот
Понеделник, 13 Ноември 2017 14:13

Симпозиум за дентална медицина на ФМН

Студентите и професорите од студиската програма Дентална медицина на Факултетот за медицински науки при УГД го организираа шестиот Симпозиум со меѓународно учество на тема „Неправилности, грешки и пропусти и нивно санирање при стоматолошките интервенции“.

Објавено во УГД Живот
Страница 8 од 77

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…