ОРАЛНОХИРУРШКИ ПРОЦЕДУРИ ВО МЕНАЏМЕНТОТ НА ФЛАП-ДИЗАЈН: РЕЗЕНКИ, ИНСТРУМЕНТИ И ТЕХНИКИ НА ШИЕЊЕ – основно ниво

Петок, 07 Октомври 2016 11:50

Конкурс за анимација на сценарио

Првата детска амбасада Меѓаши распиша Kонкурс на кој можат да се јават сите студенти од Универзитетот „Гоце Делчев“, а се однесува на анимација на сценарио и негово претставување во онлајн форма како видеотуторијал.

Министерството за надворешни работи на Република Македонија информира за можност за вклучување на студенти од Република Македонија на меѓународни летни програми организирани од страна на Универзитетот во Кембриџ за период од 9 јули до 19 август 2017 година.

Врз основа на член 50 од Законот за научно-истражувачка дејност дејност („Службен весник на Република Македонија“ бр. 46/08, 103/08, 24/11, 80/12, 24/13, 147/13, 41/14, 145/14, 154/15, 30/16 и 53/16), Правилникот за постапката и поблиските критериуми за финансирање и надзор на годишните програми за научно-истражувачката дејност на субјектите на научноистражувачка дејност („Службен весник на Република Македонија“ бр. 88/09, 149/09, 25/11 и 123/13) Министерството за образование и наука на Република Македонија, распишува

Страница 5 од 11

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…