Приказ на предметите според таг: konkursi

Во рамките на Националната кампања „Информирај се СЕГА!“, Коалиција СЕГА со  младинските информативни и советодавни центри ИНФО СЕГА во Прилеп и во Кавадарци во соработка со Агенцијата за млади и спорт (АМС) и Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип организираат Натпревар за најдобро видео кое најдобро ќе ги прикаже перфомансите на мобилната апликација Млади АМС (Мобилната апликација е достапна на следниот линк).

Студентите на високообразовните институции од областа на економијата, правото, информатичките науки и други општествени науки коишто се во доменот на работата на организациските единици во Народна банка имаат можност да вршат практична работа во Народна банка на Република Македонија во текот на јуни, јули и август 2017 година.

Организацијата ИАЕСТЕ Македонија и оваа година има отворена можност за студентите да реализираат практична настава во компании и организации низ целиот свет. Можности покрај останатите имаат и студентите на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип кои се на техничките факултети.

We are delighted to announce that applications to the 8th TI School on Integrity are open. 

Since 2010, TI School on Integrity hosted more than 800 future leaders from around 90 countries worldwide and became the leading summer course on anti-corruption in the world.  

Страница 5 од 13

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…