Приказ на предметите според таг: obrazovanie


Три професорки од Португалија оваа седмица држат неколку предавања пред студентите на Земјоделски факултет при УГД. Нивната посета е дел од  програмата за размена на студенти и наставнички кадар Еразмус плус.

Објавено во Образование

1. Кои клучни моменти влијаеле во оформувањето на Вашата кариера, од почеток па до денес?

Објавено во Образование

Доц. д-р Виолета Станчева од Тракискиот универзитет во Бугарија и проф. д-р Дарина Волчева од Институтот по земјоделие во Карнобат,  Бугарија, во изминатата седмица беа гости на Универзитетот „Гоце Делчев“, каде што пред студентите од различни факултети одржаа предавање на теми во кои се тие специјалисти.

Објавено во Образование

 

  1. Кои клучни моменти влијаеле во оформувањето на Вашата кариера, од почеток па до денес?

Можеби еден од најважните моменти е одлуката да го надградам своето образование во економијата во потрагата по нови современи економски знаења, како и желбата и поривот да бидам успешен професор, кој правилно ќе ги обучи и подготви студентите да се носат со идните предизвици.

Објавено во Образование

Деканот на Музичката академија проф. м-р Тони Китановски беше дел од серијалот гостувања на деканите и продеканите на Универзитетската телевизија и Универзитетското радио „УГД ФМ“.

Објавено во Образование
Страница 22 од 36

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…