Испечатете ја страната
Пријави се за пракса во „Плати брзо“

„Плати брзо“ ДООЕЛ има потреба од практикант/и во насока на професионално усовршување на студентите (апсолвенти или веќе дипломирани) на еден од техничките факултети на Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип (Факултет за информатика, Машински факултет, Електротехнички факултет, Факултет за природни и технички науки, Технолошко-технички факултет).  

Практикантот, пред сѐ, треба да има познавање на PHP, дополнително добро е да поседува знаење за XML, HTML, JavaScript и одредено искуство со web development. Бараме кандидат со солидно познавање на англискиот јазик, развиено чувство за одговорност и способност за усовршување на стекнатото знаење. Кандидатите треба да имаат и солидно познавање на Excel и др. компјутерски вештини.

Заинтересираните кандидати можат да аплицираат со испраќање на CV (со фотографија) на англиски јазик на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

Последен пат изменето на Среда, 29 Јуни 2016 13:10
Одбележен под
Share this article
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…