Испечатете ја страната
Повик за објавување на трудови во меѓународното списание „Journal of Agriculture and Plant Sciences“

Отворен е повик за објавување на научноистражувачки трудови во меѓународното списание на Земјоделски факултет - УГД Journal of Agriculture and Plant Sciences, JAPS, во системот на УГД-журнали.

Повикот за објавување на трудови заедно со сите потребни линкови, како на македонски јазик, така и на англиски јазик, можете да ги најдете во продолжение.

Повик за објава на трудови.pdf

Call for paper.pdf

Последен пат изменето на Понеделник, 07 Август 2017 12:56
Одбележен под
Share this article
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…