Обука од областа на денталната медицина

Центар за доживотно учење

Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип

Обука од областа на денталната медицина

 „ОРАЛНОХИРУРШКИ ПРОЦЕДУРИ ВО МЕНАЏМЕНТОТ НА ФЛАП-ДИЗАЈН: РЕЗЕНКИ, ИНСТРУМЕНТИ И ТЕХНИКИ НА ШИЕЊЕ – основно ниво

Центарот за доживотно учење при Универзитет „Гоце Делчев“ во Штип организира обука „Оралнохируршки процедури во менаџментот на флап-дизајн: резенки, инструменти и техники на шиење – основно ниво“.

Со пријавување и завршување на оваа еднодневна обука учесниците ќе стекнат практични  знаења од полето на денталната медицина, кои ќе бидат во функција на зголемување на нивните знаења, вештини и компетенции  од областа на орална хирургија.

Секој учесник по завршувањето на обуката ќе се здобие со сертификат за завршена обука согласно со Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/2008, 17/2011, 51/2011, 74/2012, 41/2014, 144/2014, 146/2015 и 30/2016).

 Предавач ќе биде проф. д-р Цена Димова од Факултетот за медицински науки при Универзитет „Гоце Делчев“.

За реализирање на обуката е потребно да се пријават најмногу осум кандидати.

Време на одржување: 15 март 2018 година (среда).

Место на одржување: Факултет за медицински науки, Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип.  

Цена: за еден учесник котизацијата изнесува 5.310 денари, со вклучен ДДВ.

Уплата на жиро-сметка на Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип 100000000063095

Сметка на корисник 1600160330-788-22

Приходна шифра 723113

Програма 44

Образец ПП-50

Контакт:

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.        (032 550 093)

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.         (032 550 458)

ПРИЈАВА (.docx)

ПРОГРАМА (.PDF)

Последен пат изменето на Четврток, 01 Февруари 2018 08:39
Одбележен под
Share this article

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…