Испечатете ја страната
ЕРАЗМУС конкурс за студии и пракса во странство

Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип врз основа на Еразмус+ универзитетски чартер бр. 256492-EPP-1-MK-EPPKA3-ECHE распишува Конкурс за Еразмус+ мобилности за академската 2018/2019 година.

КОНКУРС (.PDF)

 

Последен пат изменето на Вторник, 11 Септември 2018 11:39
Одбележен под
Share this article
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…