Испечатете ја страната
Објавен конкурсот за програмата Фулбрајт 2020 – 2021 година

Амбасадата на САД во Македонија го распиша Повикот за една од најпопуларните образовни програми Фулбрајт.

Повикот се однесува на студенти кои се запишани на втор циклус студии, а може да се најде на следниов линк:

https://mk.usembassy.gov/fulbright-student-competition-2019-2020-academic-year-now-open/

Последен пат изменето на Четврток, 07 Февруари 2019 13:05
Одбележен под
Share this article
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…