Повик за доставување трудови за списанието „STUDENT’S SOCIAL SCIENCE JOURNAL“

Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип го објавува Повикот за доставување на трудови за седмиот број на списанието „Student’s Social Science Journal“, наменет за студентите запишани на прв, втор и трет циклус студии.

Списанието е од областа на правните, политичките и социолошките науки и во него може да се објавуваат стручни и научни ракописи. Во списанието може да се објавуваат трудови на македонски, англиски, руски, српски, бугарски, хрватски и италијански јазик. Списанието има меѓународен уредувачки одбор и е отворено и за странски студенти. Списанието се објавува два пати годишно, во јуни и во декември. Списанието може да се најде на http://js.ugd.edu.mk/index.php/sssj.

Повик за доставување на трудови за шестиот број на STUDENT’S SOCIAL SCIENCE JOURNAL

Упатство за изработка на трудови

Call For Papers SSSJ No.7

Instructions for SSSJ

Последен пат изменето на Петок, 22 Февруари 2019 14:46
Share this article

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…