Испечатете ја страната
Повик за учество на Меѓународна конференција на Правен факултет

Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип ве поканува да учествувате со ваши трудови на VI Меѓународна научна конференција „Општествените промени во  глобалниот свет“, која ќе се одржи на 5 и 6 септември 2019 г. во Штип.

Ги покануваме сите научни работници и истражувачи да учествуваат во споделувањето на искуства и идеи на различни општествени теми (право, политика и меѓународни односи, социологија, антропологија, медиуми и комуникации, хумана географија итн.). Три официјални јазици на Конференцијата се македонскиот, англискиот и рускиот.

На следните линкови можат да се најдат повиците за учество на македонски и на англиски јазик.

 

ЛИНКОВИ:

ЛИНК КОНФЕРЕЦНИЈА ПОВИК 2019 (.pdf)

Call For Papers 2019 (.pdf)

Последен пат изменето на Понеделник, 18 Март 2019 09:34
Одбележен под
Share this article
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…