Испечатете ја страната
Повик за тренинг курс во Пловдив, Бугарија

Студенти од повеќе земји, меѓу кои и Република Северна Македонија, имаат можност да аплицираат на тренинг курс за млади кој ќе се одржи во Пловдив, Бугарија. Станува збор за тренинг курс кој ќе се одржи од 11ти до 17ти ноември , а на него ќе бидат присутни студенти и млади луѓе од 13 земји.

Целта на ваквата обука е да се подигне свеста за волонтерството и неговото значење, да се обезбеди знаење за проекти кои вклучуваат волонтери, и останати вештини поврзани со менаџмент на волонтери.

Целиот конкурс и деталите можат да се најдат на следниот линк

http://cvs-bg.org/volunteering-en/tc-volunteer-managment-is-looking-for-participants/?lang=en&fbclid=IwAR2msN-mIARZ7peI3HEIRoTHKfbLOeWa-74UAkf2rBYjgijDVhrmxHZraro 

Последен пат изменето на Вторник, 22 Октомври 2019 09:58
Одбележен под
Share this article
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…