Приказ на предметите според таг: nauka

Факултетот за медицински науки при Универзитет „Гоце Делчев” – Штип на 27.10.2018 година ја одржа  Стручно-научната конференција на тема „Социјални детерминанти и здравјето на населението”.

Објавено во Наука

Во Белград, во организација на Европската асоцијација за психотерапија се одржа 23. Европски конгрес за психотерапија.

Објавено во Наука

Претставници од Земјоделскиот факултет, во периодот од 10 до 12 октомври, учествуваа на 65. јубилејна Научна конференција во организација на Универзитетот по хранителни технологии во Пловдив.

Објавено во Наука

Студентот Коста Замановски од Факултетот за медицински науки при УГД ја доби наградата за најдобра постер-презентација во сесијата за неврорехабилитација на четвртиот национален конгрес во Бугарија.

Објавено во Наука

Во изминатите две недели, во Белград, во организација на д-р Зорица Мариќ, интернационален супервизор и РЕБТ психотерапевт, директор на РЕБТ Центар во Белград, придружница на Институтот „Алберт Елис“ во Њујорк, се случија два големи настани за експертите од областите на психотерапијата, клиничката психологија и психијатријата.

Објавено во Наука
Страница 13 од 71

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…