Стипендии и конкурси

Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип врз основа на Еразмус+ универзитетски чартер бр. 256492-EPP-1-MK-EPPKA3-ECHE распишува Конкурс за…
Центар за доживотно учење Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип Обука од областа на денталната медицина „ОРАЛНОХИРУРШКИ…
Вкупно 85 студенти на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип во учебната 2017/2018 година ќе имаат можност…
Отворен е повик за објавување на научноистражувачки трудови во меѓународното списание на Земјоделски факултет - УГД …
Правниот факултет при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип објавува Повик за доставување на трудови за седмиот…
Страница 6 од 22

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…