УГД дел од серија на вебинари на теми од природните науки

Универзитетот „Гоце Делчев“ преку Факултетот за природни и технички науки ќе биде дел од серија на меѓународни вебинари на различни теми од областа на природните и техничките науки.

Првиот вебинар (5.11.2020 год.) е од областа на рударството и металургијата, вториот (12.11.2020 год.) е од хидрометалургијата, третиот (19.11.2020 год.) од областа на пирометалургијата и четвртиот вебинар (26.11.2020 год.) за иновативни продукти за конструкција.

На вебинарите, покрај професори од  УГД, ќе учествуваат и професори од Белгија, Австрија, Словенија и од регионот. Организатор на настанот е Универзитетот „Гоце Делчев“ заедно со други партнерски институции од регионот.

Регистрацијата и следењето на вебинарите е бесплатно и можат да ја следат сите заинтересирани. Повеќе детали на http://ris-recover.zag.si/.

Invitation 1

Invitation 2

Одбележен под
Share this article

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…