Испечатете ја страната

Во следниот серијал од аудио емисии посетителите на „УГД ЛАЈФ“ ќе ги запознаеме со најзначајните научници во светот. Во оваа прва емисија ве запознаваме со големиот британски филозоф, политички економист и научник Џон Стујарт Мил.

Џон Стујарт Мил се смета за највлијателен филозоф од англиското говорно подрачје во 19 век.
Аудио емисии со биографии на познати светски научници, филозофи, уметници и останати влијателни луѓе очекувајте секој ден на веб-страницата на „УГД ЛАЈФ“.

Последен пат изменето на Понеделник, 19 Октомври 2015 15:02
Одбележен под
Share this article
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…