Повик за учество во проект насловен „Тренинг за мапирање на конфликти“ е објавен од страна на неколку меѓународни организации во кои е вклучена и Република Северна Македонија.

Вторник, 19 Март 2019 13:40

Книжевен клуб „КУЛА“

Филолошкиот факултет при УГД - Штип упатува ПОВИК

ДО СИТЕ СТУДЕНТИ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ - ШТИП

Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип ве поканува да учествувате со ваши трудови на VI Меѓународна научна конференција „Општествените промени во  глобалниот свет“, која ќе се одржи на 5 и 6 септември 2019 г. во Штип.

Филолошкиот факултет и Институтот за странски јазици при УГД распишуваат Конкурс за најдобра творба во поезија или во проза на тема „Уметноста мора да биде верна на себеси. Таа не е ничија слугинка!“.

Фондацијата за развој на локалната заедница - Штип објавува Јавен повик до сите млади заинтересирани за вклучување во платена програма за практикантство.

Страница 1 од 13

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…