Наука

Катедрата за заштита на растенијата и животната средина на Земјоделскиот факултет, под раководство на проф. д-р…
Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делев“ – Штип, предводен од доц. д-р Ана Никодиновска-Крстевска, е партнер…
Факултетот за медицински науки и Здружението на дерматовенеролози на Македонија организираат Научен симпозиум на тема „Dermatology…
Секој сака сопственото име да му биде пренесено на точен начин во личните документи на латинична…
Во текот на февруари 2019 година, доцент д-р Викторија Максимова и асистент-докторанд м-р Милкица Јанева од…
Проф. д-р Ленче Милошева, советник на ректорот на УГД за наука и научна соработка, од 16…
Научен труд на проф. д-р Рубин Гулабоски, декан на Факултетот за медицински науки при Универзитетот „Гоце…
Страница 8 од 51

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…