Студентската организација за студенти по медицина (СОМА) се ...
Универзитетското студентско собрание на УГД во соработка со ...
Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип во соработка со Мајкрософт ...
Почитувани студенти на УГД, Пандемијата ни ја ограничи можноста
Студентите од Технолошко-техничкиот факултет под менторство на
Неколку студенти од Универзитетот „Гоце Делчев“ изминатиот ...

Наука

Во текот на февруари 2019 година, доцент д-р Викторија Максимова и асистент-докторанд м-р Милкица Јанева од…
Проф. д-р Ленче Милошева, советник на ректорот на УГД за наука и научна соработка, од 16…
Научен труд на проф. д-р Рубин Гулабоски, декан на Факултетот за медицински науки при Универзитетот „Гоце…
Ректорот на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип, проф. д-р Блажо Боев одржа пристапно предавање во МАНУ…
Ректорот на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип проф. д-р Блажо Боев во среда, 14 ноември 2018…
 Како и секоја година, традиционално во рамките на одбележувањето на 8 ноември се додели признанието на…
Проектот „Биоотпад“, кој го реализираат Универзитетот „Гоце Делчев“ и Општина Пробиштип, како и општините Јермасоја во…
Страница 7 од 49

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…