Испечатете ја страната
Peer review во 2015 – бесплатен вебинар

Што истражувачите навистина мислат за образовниот систем и образовните истражувања? Дали тој е навистина полн со недостатоци, онака како што ние го перципираме? Колку е голема разликата помеѓу очекувањата и реалноста? Зошто постои несогласување во индивидуалните погледи на авторите и истражувачите или несогласување помеѓу разните дисциплини, на пример општествените, социјалните науки и медицината?

 

Вебинарот кој го организира УКСГ под наслов „Peer review во 2015: глобални погледи – клучни истражувања од Taylor&Francis” претставува одлична можност да се слушне мислењето на врвни експерти кои се дел од издаваштвото Taylor&Francis.
Вебинарот ќе се одржи на 26 ноември (четврток) со почеток во 14 часот.

Учеството е бесплатно и достапно за сите студенти, професори и останати заинтересирани. Пријавувањето се врши преку овој линк. 

Share this article
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…