Испечатете ја страната
(Видео) Декан на Економски факултет: Нашите кадри се значајни за македонската економија

Деканот на Еконмскииот факултет проф. Д-р Трајче Мицевски беше дел од серијалот гостувања на деканите и продеканите на Универзитетската телевизија и Универзитетското радио „УГД ФМ“. Во разговорот со деканот дознавме многу за овој факултет и за можностите што ги нуди Економскиот факултет.

Праксата е еден значаен сегмент, според деканот Мицевски, и студентите на Економскиот факултет поминуваат дел од своето студирање на практична настава во најдобрите институции во Македонија, но и во странство.

Целосното интервју и одговорите на многу други прашања поврзани со овој факултет проследете ги во видеото во продолжение.

Последен пат изменето на Понеделник, 11 Април 2016 16:28
Share this article
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…