Приказ на предметите според таг: nauka

Соработка на Факултетот за природни и технички науки при УГД, Факултетот за електротехника и информациски технологии и Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство на УКИМ и Министерството за животна средина и просторно планирање во наредниот период треба да даде одговор на прашањето како до повеќе податоци за подобар воздух.

Објавено во Наука

Во свечената сала на Правниот факултет денес беше промовирана книгата „Реторика – историски и современи аспекти“.

Објавено во Наука

Студентите од насоката Дентална медицина на Факултетот за медицински науки при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип ја продолжија традицијата на успешна организација на Симпозиум по дентална медицина.

Објавено во Наука

Катедрата за заштита на растенијата и животната средина на Земјоделскиот факултет, под раководство на проф. д-р Саша Митрев, се занимава со проучување на болести и штетници кај растенијата и примена на соодветни мерки за заштита.

Објавено во Наука

 

Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делев“ – Штип, предводен од доц. д-р Ана Никодиновска-Крстевска, е партнер во проектот Жан Моне мрежи насловен „Migration and Asylum Policies Systems – MAPS“ (2018 – 2021), предводен од Универзитетот во Неапол „Ориентале“ во координација на проф. Џузепе Каталди.  

Објавено во Наука
Страница 10 од 71

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…