Испечатете ја страната
Курс „Анализа на глобални трендови за бизнис и општество“

Како да ги разбереш резултатите од промените на бизнисот и општеството во свет подложен на постојани промени. Да научиш да ги анализираш најновите глобални трендови, така што ќе се адаптираш и ќе се носиш со најновите промени во бизнисот и во светот генерално?

Курсот „Анализа на глобални трендови за бизнис и општество“ ги нуди одговорите на овие прашања. 

Достапен е за секој заинтересиран на горенаведените теми. Сѐ што ви е потребно е стабилна интернет конекција и желба за учење, затоа што курсот се одвива онлајн и е бесплатен.

Курсот започнува на 15 ноември 2015 година и ќе трае 7 недели.

Пријавувањето и сите останати информации во врска со овој курс може да се најдат на овој линк.

Извор: http://mladiinfo.eu 

Последен пат изменето на Петок, 30 Октомври 2015 15:37
Одбележен под
Share this article
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…