Испечатете ја страната
МОН објави Конкурс за стипендии

Министерството за образование и наука за студиската 2015/2016 година ќе додели стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во Република Македонијa.

Стипендиите се поделени во неколку групи.

Целиот Конкурс можете да го најдете на следниов линк.

Последен пат изменето на Четврток, 19 Ноември 2015 12:12
Одбележен под
Share this article
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…