Петок, Мај 27 2022
Следете нè

Повик за 10. Oраторска вечер на УГД

Правниот факултет при УГД и Клубот на оратори „Ростра ветера“ објавија Повик за учество во десеттата по ред Ораторска вечер.

Рокот за пријавување е 15 март 2022 година. Пријавувањето може да се направи преку мејл:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Повикот е отворен за сите заинтересирани студенти на Универзитетот „Гоце Делчев“.