Приказ на предметите според таг: tehnologija

Факултетот за информатика при УГД – Штип во саботата, 23 февруари 2018 година, беше домаќин на овој прв натпревар од ваков вид кај нас, за кој ја има и лиценцата за организирање.

Објавено во Технологија

Факултетот за информатика при Универзитетот „Гоце Делчев” во Штип на 23 февруари ќе го организира првиот државен натпревар за „First Lego“ лига во Република Македонија, за деца од 9 до 16 години.

Објавено во Технологија

Единаесеттото издание на Стручно-научното советување од областа на подземната и површинската експлоатација на минерални суровини „Подекс повекс 2018“ со интересот на учесниците, како претставници на рударскиот сектор...

Објавено во Технологија

Во рамките на соработката на УГД со Политехничкиот универзитет во Гдањск (Полска), на УГД престојува Кржиштоф Малицки, советник на ректорот на Политехничкиот универзитет Гдањск за комерцијализација на интелектуална сопственост и раководител на ТТ паркот.

Објавено во Технологија

Тим од Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип претставуван од м-р Васко Златковски, м-р Дијана Насева и м-р Љубица Наскова од 15 до 19 ноември беше во посета на Центарот за трансфер на технологии во Полска, на Политехничкиот универзитет во Гдањск.

Објавено во Технологија
Страница 3 од 16

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…