Приказ на предметите според таг: nauka

Проектот БИООТПАД – Плаќај колку што создаваш отпад по 33-месечни активности полека се движи кон својот крај.

Објавено во Наука

Излезе од печат брошурата „Примена на системи плаќаш колку што создаваш отпад и самостојни единици за компостирање на БИООТПАД“ изработена од страна на тимот експерти ангажирани од Универзитетот „Гоце Делчев“ за потребите на меѓународниот проект „Плаќај колку што создаваш отпад“.

Објавено во Наука

CEFE International, во соработка со ЦЕФЕ Македонија и Економски Факултет Штип, реализираат истражување преку кое треба да се соберат податоци кои ќе бидат во корист на политиките, клучните играчи и деловните активности за поддршка на фирмите во светот.

Објавено во Наука

Проф. д-р Ленче Милошева, клинички психолог, национално стручно лице за контакт за ментално здравје со Светската здравствена организација, професор на Факултетот за медицински науки при Универзитет „Гоце Делчев“ во Штип.

Објавено во Наука

Почна меѓународниот научен симпозиум за дерматологија во организација на Факултетот за медицински науки при Универзитетот „Гоце Делчев“. Доц. Д-р Андреј Петров од УГД на почетокот го истакна своето задоволство и благодарност за сите научници од сите делови на Балканот кои денес беа присутни во Мултимедијалниот центар на УГД на првиот ден од симпозиумот Дерматологија 2020.

Објавено во Наука
Страница 6 од 71

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…