Приказ на предметите според таг: nauka

На Факултетот за медицински науки се одржа првата одбрана на докторска дисертација на Третиот циклус на студии.

Објавено во Наука

Минатата недела во најреномираното светско списание од областа на аналитичката хемија, списанието „Analytical Chemistry“ (издание на American Chemical Society) IF = 6.35, е публикуван труд од автори на научните групи за електрохемија на професорот Валентин Мирчески (ПМФ - Скопје) и на професорот Рубин Гулабоски (УГД - Штип).

Објавено во Наука

На Земјоделскиот факултет при УГД се одржа Интернационалната конференцијата „1st SCIENTIFIC CONFERENCE FOR CRITICAL ENVIRONMENTAL ISSUES OF THE WESTERN BALKAN COUNTRIES”.  Конференцијата се одржува во склоп на научен проект финансиран од WBAA и обединува научни експерти и студенти од земјите на Западен Балкан.

Објавено во Наука
Вторник, 10 Септември 2019 13:30

Повик за трудови за „Student`s Social Science Journal”

Правниот факултет при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип го објавува Повикот за доставување на трудови за осмиот број на списанието „Student’s Social Science Journal“ за студентите запишани на прв, втор и трет циклус студии.

Објавено во Наука

Проф. д-р Ленче Милошева и проф. д-р Кнегиња Рихтер учествуваа со свои научни трудови на 19. Светски конгрес на психијатрија во организација на Светската психијатриска асоцијација.

Објавено во Наука
Страница 7 од 71

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…