Испечатете ја страната
Фејсбук со нови промени

Фејсбук потврди дека тестира нова опција која ќе овозможи прикажување на различни News Feeds, но не е соопштено кога таа ќе стапи во фунцкија.

Новата опција им овозможува на корисниците во секој момент да го следат она што ги интересира.

Во склад со темата, освен главниот News Feed постојат и табови како Style, Travel i Headlines кои прикажуваат релевантни постови на вашите пријатели и страници кои ги следите.

Извор: http://newsroom.fb.com 

Одбележен под
Share this article
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…