Испечатете ја страната
Најдобриот аларм на светот

„Раги“ е најновиот технолошки изум наменет за оние кои имаат проблем со будењето наутро.

Овој нов поден аларм функционира така што неговиот корисник мора да застане на двете нозе врз подлогата во која лежи алармот, за тој да престане да ѕвони.

Подлогата има и звучници кои што можат да се постават така што ќе емитираат мотивациски пораки кои му помагаат на корисникот позитивно да го започне својот ден.

Одбележен под
Share this article
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…