Испечатете ја страната
Започна првиот академски час – добредојде за студентите на УГД

На некои факултети денес беше одржан првиот академски час. Факултетите, зависно од нивната бројка на студенти и условите самостојно одлучуваа за начинот на одржување на првиот академски час. Онлајн прв академски час одржа Правниот факултет, а со физичко присуство денес првиот академски час го одржаа и добредојде им посакаа деканите, и продеканите на Земјоделскиот факултет, Филолошкиот факултет, Економскиот факултет и Филмската академија. Останатите факултети, дел онлајн, дел со физичко присуство својот прв академски час ќе го одржат во понеделник 04.10.2021.

Во продолжение проследете ги поздравните говори и дел од атмосферата на факултетите на УГД:


Последен пат изменето на Петок, 01 Октомври 2021 16:13
Одбележен под
Share this article
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…