Студентите од трета, четврта или последна година на некој од ...
Филолошкиот факултет денес организираше работилница на која се
Yearly Edu Summit 2021 е четиридневен самит кој е организиран од
Факултетското студентско собрание на Факултетот за туризам и ...
Повеќе од 50 студенти од различни факултети при УГД и 10 ...
Факултетот за туризам и бизнис логистика при УГД и Шпаркасе ...

Приказ на предметите според таг: konkursi

Петок, 07 Октомври 2016 11:50

Конкурс за анимација на сценарио

Првата детска амбасада Меѓаши распиша Kонкурс на кој можат да се јават сите студенти од Универзитетот „Гоце Делчев“, а се однесува на анимација на сценарио и негово претставување во онлајн форма како видеотуторијал.

Министерството за надворешни работи на Република Македонија информира за можност за вклучување на студенти од Република Македонија на меѓународни летни програми организирани од страна на Универзитетот во Кембриџ за период од 9 јули до 19 август 2017 година.

Вторник, 30 Август 2016 16:08

ЈАВЕН ОГЛАС за избор на рецензенти

Врз основа на член 50 од Законот за научно-истражувачка дејност дејност („Службен весник на Република Македонија“ бр. 46/08, 103/08, 24/11, 80/12, 24/13, 147/13, 41/14, 145/14, 154/15, 30/16 и 53/16), Правилникот за постапката и поблиските критериуми за финансирање и надзор на годишните програми за научно-истражувачката дејност на субјектите на научноистражувачка дејност („Службен весник на Република Македонија“ бр. 88/09, 149/09, 25/11 и 123/13) Министерството за образование и наука на Република Македонија, распишува

Глобалната младинска организација и интернационална невладина организација „International Youth Fellowship“ инфраструктурно и организационо помогната од Универзитет „Гоце Делчев“ организира Корејски камп во Штип на 28 и 29 септември.

Потребни се 30 волонтери кои ќе бидат дел од тимовите за организација на програмата, тим за настапи и презентација и тим за раководење и одржување.

Објавено во Образование
Страница 8 од 13

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…