Студентите од трета, четврта или последна година на некој од ...
Филолошкиот факултет денес организираше работилница на која се
Yearly Edu Summit 2021 е четиридневен самит кој е организиран од
Факултетското студентско собрание на Факултетот за туризам и ...
Повеќе од 50 студенти од различни факултети при УГД и 10 ...
Факултетот за туризам и бизнис логистика при УГД и Шпаркасе ...

Приказ на предметите според таг: konkursi

Вторник, 07 Јуни 2016 13:57

Повик за Летна школа за авијација

Центарот за обука на пилоти и Министерството за одбрана даваат можност за практична настава за студентите на УГД и останатите студенти од трета и четврта година.

Понеделник, 06 Јуни 2016 15:25

Оглас за соработници за истражување

Во рамки на проектот „Градење на капацитетите за мрежата ИНФОРМ“, Институтот за демократија „Социетас цивилис“ (ИДСЦС), распишува оглас за тројца соработници на истражување за период од пет месеци. Соработниците ќе бидат вклучени во рамки на Центарот за истражување и Центарот за добро владеење.

Четврток, 02 Јуни 2016 12:40

Практикантска работа - УСАИД

Македонското здружение на млади правници (МЗМП), во рамките на Проектот на УСАИД за заштита на човековите права, објавува Јавен повик за учество во Програма за практикантска работа за млади правници. Програмата има за цел континуирана и подобрена едукација на младите правници во областа на правната заштита на човековите права.

Млади инфо интернационал поттикната од интересот за Наградата за социјално претприемништво ја организира првата Летна програма  за социјално претприемништво под името Solve it! – Social Entrepreneurial Summer Program.

Проектот на УСАИД „Со читање до лидерство“ објавува Повик за споделување успешни искуства и активности од областа на раната јазична и математичка писменост кај учениците од почетните одделенија. Повикот е наменет за одделенските наставници, претставниците од стручната служба, библиотекарите, директорите на основните училишта, родителите и останатите членови од семејствата и заедницата кои сакаат да споделат лични искуства од успешни активности реализирани во училиштето или во домот, насочени кон подобрување на раната јазична и математичка писменост.

Страница 10 од 13

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…