Студентите од трета, четврта или последна година на некој од ...
Филолошкиот факултет денес организираше работилница на која се
Yearly Edu Summit 2021 е четиридневен самит кој е организиран од
Факултетското студентско собрание на Факултетот за туризам и ...
Повеќе од 50 студенти од различни факултети при УГД и 10 ...
Факултетот за туризам и бизнис логистика при УГД и Шпаркасе ...

Приказ на предметите според таг: konkursi

Вторник, 19 Март 2019 13:40

Книжевен клуб „КУЛА“

Филолошкиот факултет при УГД - Штип упатува ПОВИК

ДО СИТЕ СТУДЕНТИ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ - ШТИП

Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип ве поканува да учествувате со ваши трудови на VI Меѓународна научна конференција „Општествените промени во  глобалниот свет“, која ќе се одржи на 5 и 6 септември 2019 г. во Штип.

Филолошкиот факултет и Институтот за странски јазици при УГД распишуваат Конкурс за најдобра творба во поезија или во проза на тема „Уметноста мора да биде верна на себеси. Таа не е ничија слугинка!“.

Понеделник, 11 Март 2019 08:24

Можност за платена пракса за студенти

Фондацијата за развој на локалната заедница - Штип објавува Јавен повик до сите млади заинтересирани за вклучување во платена програма за практикантство.

Почитувани студенти,
Во рамките на тековните истражувачки и образовни активности на Доцент д-р Ана Никодиновска Крстевска од Правен факултет, и вон.проф. д-р Јана Јакимовска од Ликовна академија при УГД, подготвуваме публикација на тема Миграција и човекови права, која ќе опфаќа трудови и постери на студенти од двата факултети на горенаведената тема.

Страница 2 од 13

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…