Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип и оваа година преку ...
Студентите на додипломски и постдипломски студии имаат одлична
Мајкрософт организира Инфо сесија за една од најкорисните ...
40 студенти од повисоките години на Факултетот за медицински ...
Спортскиот и културен центар при УГД организира вебинар на тема
Традиционално, по деветти пат, во пресрет на патрониот празник

Уметност

Студентите од регионот (Македонија, Србија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Романија, Црна Гора, Бугарија и Словенија) кои…
Филолошкиот факултет организира свечено доделување на наградите од Конкурсот насловен како „Јазикот и неговата комуникациска моќ“.
На денот на шегата, 1 април, започна манифестација на тема која шегата ја има само во…
Неделата на француски филм на УГД започнува утре (30 март 2018 година) во Мултимедијалниот центар. Фестивалот…
Универзитетот „Гоце Делчев“, преку Ликовната академија, Музичката академија и Правниот факултет, го организира настанот „Не е…
Филолошкиот факултет во Штип го објави четвртиот број од меѓународното научно списание „Палимпсест“ во печатена и…
Страница 10 од 28

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…