Приказ на предметите според таг: konkursi

Правниот факултет на Универзитетот „Гоце Делчев“ објавува повик за трудови во списанието Student's Social Science Journal. Повикот се однесува на сите студенти од додипломски, мастер или докторски студии. Списанието објавува теми од областа на правото, политичките науки и општествените науки.

„Шпаркасе банка“ - Македонија и Steiermarkische Sparkasse во соработка со неколку универзитети во Грац, Австрија, ја промовираа програмата за избор и стипендирање на најдобрите студенти од Македонија кои можат да станат дел од програмата „Best of South East” 2020/2021.

Студенти од повеќе земји, меѓу кои и Република Северна Македонија, имаат можност да аплицираат на тренинг курс за млади кој ќе се одржи во Пловдив, Бугарија. Станува збор за тренинг курс кој ќе се одржи од 11ти до 17ти ноември , а на него ќе бидат присутни студенти и млади луѓе од 13 земји.

Повик за учество во проект насловен „Тренинг за мапирање на конфликти“ е објавен од страна на неколку меѓународни организации во кои е вклучена и Република Северна Македонија.

Вторник, 19 Март 2019 13:40

Книжевен клуб „КУЛА“

Филолошкиот факултет при УГД - Штип упатува ПОВИК

ДО СИТЕ СТУДЕНТИ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ - ШТИП

Страница 1 од 13

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…