Студентите од насоката Туризам на Факултетот за туризам и бизнис
Студентката Надица Стојкова од Факултетот за медицински науки се
Организациите Центар за управување со промени и Институт за ...
Компаниите Македонски телеком и Лајкамобајл имаат потреба од ...
Во полната сала на Мултимедијалниот центар на УГД студентите –
Охридска банка организира натпревар за најдобра бизнис-идеја, во

Наука

Проектните активности во рамките на Еразмус плус проектот Developing OER and Blended Modules for Agriculture and…
Околу петстотини студенти од медицинските факултети во Македонија и надвор од неа денеска ги презентираа своите…
Користењето лекови кај бебињата и децата повлекува серија на предизвици, имајќи го предвид фактот дека децата…
Универзитетското радио „УГД ФМ“, по повод Светскиот ден на здравјето (7 април), организираше радио-дебата на тема…
Основната цел на научноистражувачкиот проект со наслов „Оксидирани протеини кај пациенти на хемодијализа – влијание на…
Универзитетското радио „УГД ФМ“ организира отворено студио во Кампус 2, каде што на темата „Митови и…
Научноистражувачкиот проект „Металогенетски и геохемиски проучувања на наоѓалиштата на неметални минерални суровини на Селечка Планина, Р.…
Страница 10 од 37

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…