Во полната сала на Мултимедијалниот центар на УГД студентите –
Охридска банка организира натпревар за најдобра бизнис-идеја, во
Универзитетскиот спортски центар на УГД е збогатен за уште еден
Универзитетот „Гоце Делчев“ заедно со Амбасадата на Сојузна ...
Поранешните и потенцијалните Еразмус плус студенти ќе имаат ...
Компаниите Македонски телеком и Лајкамобајл имаат потреба од ...

Наука

На Правниот факултет при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип по четврти пат се одржува Меѓународна научна…
17. Меѓународен симпозиум и Летна школа по биоанализа се одржа од 2 до 8 јули 2017…
Од новата студиска година (2017/2018) Машински факултет при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип започнува со нова…
Научноистражувачката работа има свое значајно место на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип, за што постои Научноистражувачки…
Преку емпириско истражување професорката д-р Татјана Бошков од Факултетот за туризам и бизнис логистика истражуваше дали…
Отворен е повик за објавување на научноистражувачки трудови во меѓународното списание на Земјоделски факултет - УГД …
На 27.5.2017 година, Факултетот за туризам и бизнис логистика при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип организираше…
Страница 1 од 37

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…