Редовната настава на факултетите и академиите на Универзитетот
Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ заедно со ...
Студентите кои годинава ќе изберат Француски јазик на ...
Инфо-клубот, лоциран во Кампус 2 на Универзитетот „Гоце Делчев“,
Масуд Хасани вложува голем напор за да го исчисти смртоносниот
Петнаесеттиот број на студентскиот весник „Студентско ехо“ ...
Post by UGD Life
- Сеп 22, 2016
Факултетот за образовни науки при УГД – Штип и Академијата за психологија при автономното образовно тело за високо ...

Hide Main content block

  • Стипендии и конкурси
Списанието „Balkan social science review“ (BSSSR)
Врз основа на потпишаната Спогодба за соработка
Министерството за надворешни работи на Република
Врз основа на член 50 од Законот за
Центарот за доживотно учење на Универзитетот
„Плати брзо“ ДООЕЛ има потреба од практикант/и во
Центарот за интеркултурен дијалог во партнерство
Остана уште само една недела за пријавување на
Глобалната иницијатива за биомедицина во
  • 1
  • 2
  • 3

Гледај УГД ТВ!

Post by UGD Life
- Мај 13, 2016
- 0
Последен факултет од серијалот разговори со деканите и продеканите на факултетите, ви го претставуваме разговорот со ...
Post by UGD Life
- Апр 28, 2016
- 0
Од серијалот интервјуа кои УГД ТВ и УГД ФМ ги реализираат со деканите и продеканите на УГД ви го претставуваме ...
Post by UGD Life
- Апр 27, 2016
- 0
Во серијалот разговори со деканите и продеканите на факултетите при УГД разговаравме со деканката на ...
Post by UGD Life
- Апр 18, 2016
- 0
Деканот на Музичката академија проф. м-р Тони Китановски беше дел од серијалот гостувања на деканите и продеканите на ...
Post by UGD Life
- Апр 11, 2016
- 0
Деканот на Еконмскииот факултет проф. д-р Трајче Мицевски беше дел од серијалот гостувања на деканите и продеканите на ...
Post by UGD Life
- Апр 04, 2016
- 0
Деканот на Факултетот за туризам и бизнис логистика проф. д-р Никола Димитров беше дел од серијалот гостувања на ...
Post by UGD Life
- Мар 31, 2016
- 0
Деканката на Електротехнички факултет при УГД, проф. д-р Татјана Атанасова-Пачемска, во своето интервју за ...
Post by UGD Life
- Мар 30, 2016
- 0
Од серијалот разговори со деканите и продеканите при УГД разговаравме со деканката на Факултетот за образовни науки, ...
Post by UGD Life
- Мар 22, 2016
- 0
Американскиот лекар Кент Брентли, кој бил дел од медицинската мисионерска група „Samaritan's Purse“, чија главна цел ...
Post by UGD Life
- Мар 09, 2016
- 0
Машинскиот факултет како еден од техничките факултети при Универзитетот „Гоце Делчев“ забрзано се развива во насока на ...

УГД Живот

  • Последно
Post by UGD Life
- Сеп 22, 2016
Факултетот за образовни науки при УГД – Штип и Академијата за психологија при автономното образовно тело за високо ...

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…