Студенти од Италија, Полска, Словачка и Бугарија вчера се ...
По повод 10 години од своето постоење, Универзитет „Гоце Делчев“
Според анкета направена од веб порталот fakulteti.mk, асистентот
Tретата студентска филолошка конференција „Како си ми?“ е ...
Од 1 до 5 март 2017 година во Дојран ќе се одржи првиот Камп за
На 3 и 4 февруари студенти од Факултетот за туризам и бизнис ...
Post by UGD Life
- Фев 24, 2017
Преку  едукативни и забавни игри, презентации и симулација на настани од областа на туризмот професорите од ...

Hide Main content block

  • Стипендии и конкурси
Студентската организација ИАЕСТЕ Македонија
Министерството за образование и наука за
Амбасадата на Руската Федерација распишува
Секоја година 54 стипендии во вредност од 5.000
„Young Package“ е програма која организира
Технолошкиот универзитет „Вухан“ во Вухан (Wuhan
Се објавува почеток на поднесувањето на пријави
Во рамки на проектот за словенски студии,
  • 1
  • 2
  • 3

Гледај УГД ТВ!

Post by UGD Life
- Мај 13, 2016
- 0
Последен факултет од серијалот разговори со деканите и продеканите на факултетите, ви го претставуваме разговорот со ...
Post by UGD Life
- Апр 28, 2016
- 0
Од серијалот интервјуа кои УГД ТВ и УГД ФМ ги реализираат со деканите и продеканите на УГД ви го претставуваме ...
Post by UGD Life
- Апр 27, 2016
- 0
Во серијалот разговори со деканите и продеканите на факултетите при УГД разговаравме со деканката на ...
Post by UGD Life
- Апр 18, 2016
- 0
Деканот на Музичката академија проф. м-р Тони Китановски беше дел од серијалот гостувања на деканите и продеканите на ...
Post by UGD Life
- Апр 11, 2016
- 0
Деканот на Еконмскииот факултет проф. д-р Трајче Мицевски беше дел од серијалот гостувања на деканите и продеканите на ...
Post by UGD Life
- Апр 04, 2016
- 0
Деканот на Факултетот за туризам и бизнис логистика проф. д-р Никола Димитров беше дел од серијалот гостувања на ...
Post by UGD Life
- Мар 31, 2016
- 0
Деканката на Електротехнички факултет при УГД, проф. д-р Татјана Атанасова-Пачемска, во своето интервју за ...
Post by UGD Life
- Мар 30, 2016
- 0
Од серијалот разговори со деканите и продеканите при УГД разговаравме со деканката на Факултетот за образовни науки, ...
Post by UGD Life
- Мар 22, 2016
- 0
Американскиот лекар Кент Брентли, кој бил дел од медицинската мисионерска група „Samaritan's Purse“, чија главна цел ...

УГД Живот

  • Последно
Post by UGD Life
- Фев 24, 2017
Преку  едукативни и забавни игри, презентации и симулација на настани од областа на туризмот професорите од ...

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…